Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία

 • Πως εφαρμόζεται η θεραπεία;

  Πως εφαρμόζεται η θεραπεία;

  Ο φυσικοθεραπευτής χρησιμοποιεί την κεφαλή του Fysiotek και ασκεί επαναλαμβανόμενες ανώδυνες πιέσεις, ευθυγραμμίζοντας τη σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις. Το Fysiotek μπορεί επίσης να έχει εφαρμογή στη θεραπεία του μυικού σπασμού και των Trigger points, (επώδυνα σημεία στους μυς).

 • Ποιοι χρειάζονται θεραπεία με το FYSIOTEK;

  Ποιοι χρειάζονται θεραπεία με το FYSIOTEK;

  Οι κλινικές έρευνες έχουν δείξει ότι ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα αντιδρούν αμέσως στη θεραπεία με το Fysiotek. Ειδικά αυτοί που έχουν πόνο στον αυχένα ή στην οσφυική μοίρα της σ.σ. Η έρευνα έδειξε ότι η βελτίωση σε επιλεγμένα γκρουπ ασθενών είναι πάνω από 50% μετά από τις πέντε πρώτες θεραπείες.

 • Ποιες παθήσεις θεραπεύει το FYSIOTEK;

  Ποιες παθήσεις θεραπεύει το FYSIOTEK;

  Το FYSIOTEK αξιολογεί και θεραπεύει: αυχενικό σύνδρομο, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, αυχενοβραχιόνιο σύνδρομο, αθλητικές κακώσεις, πόνο στον ώμο, πόνο στην πλάτη, πόνο στο πέλμα, οστεοαρθρίτιδα, οσφυαλγία, ισχιαλγία, πόνο στο ισχίο, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, αυχενικό πονοκέφαλο ζαλάδα κλπ.

 • Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

  Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

  Η πρώτη επίσκεψη που περιλαμβάνει τη λήψη ιστορικού διαρκει περισσότερο. Ο φυσικοθεραπευτής εξετάζει τον ασθενή και αξιολογεί αν υπάρχουν αντενδείξεις για τη θεραπεία.οι επόμενες θεραπείες μπορούν να περιλαμβάνουν εφαρμογή κρυοθεραπειας, αναλγητικού ρεύματος και σταθεροποιητικό ασκήσεων για τη σ.σ. και τις αρθρώσεις.

 • Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται η θεραπεία;

  Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται η θεραπεία;

  Οι θεραπείες πρέπει να γίνονται κατά περίπτωση κάθε μέρα ή το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα, μέχρι ο ασθενής να νιώσει σημαντική ανακούφιση. Ο σκοπός της συχνής θεραπείας είναι να μειώσει το χρόνο που ο ασθενής πονάει και να εξασφαλίσει τη γρήγορη αποκατάσταση. Οι συχνές θεραπείες δίνουν και το καλύτερο αποτέλεσμα και μπορούν να μειώσουν τον αριθμό των συνολικών θεραπειών για το δεδομένο πρόβλημα.

Ρωτήστε Μας

  Όνομα*

  Email*

  Θέμα

  Μήνυμα*